De groei van Kwaliteitsslagerij Verpoorten

Van kindsbeen af wist Paul al dat hij slager wilde worden. Zijn jongensdroom is uitgekomen. Paul liep niet graag school, maar de slagersschool intrigeerde hem zo dat hij de opleiding toch afmaakte.
Op 18-jarige leeftijd nam Paul de ouderlijke boerderij over en tegelijkertijd ging hij aan de slag bij een slagerij.
Een aantal jaren later besloot hij zelf een slagerij te beginnen in Paal, en nadien in Koersel. Uiteindelijk is er enkel nog de zaak in Koersel.
Kwaliteitsslager Verpoorten heeft als traiteur een uitgebreid aanbod voor uw feesten en feestdagen, en een gevarieerd barbecue pakket.
Daarenboven heeft hij ook nog een zestigtal runderen, die hij op zijn eigen boerderij kweekt.


Motivatie


In het begin was er geen personeel. Paul werkte dan ook dag en nacht. Voor meer dan 100% achter zijn stiel staan, dat is zijn leuze. Ondertussen heeft hij een fijn team van vakkundige en enthousiaste medewerkers. En dat maakt het heel wat gemakkelijker. Anderzijds is dit ook noodzakelijk om het cliënteel naar hun wensen te bedienen.